Аз предлагам да се махне опцията за рескане на статса на макс рес, според мен тва разрушава интригата в играта и така спада интереса към сървъра постепенно, щото спират да се правят герои.
Къвто статс сложиш на макс рес, тва да си е.
Предложения за подобрение на сървъра
Re: Предложения за подобрение на сървъра
Здравейте,
Напълно подкрепям идеята за депозита на камъните да може да се адват всичките(найстина ще е голямо удобство)..
Относно рените пълна подкрепа от мен, време е и да се обърне внимание на седмичните класации относно наградите(даже и кредит да се добавят към наградите ще е много добре) така и стимул на играчите ще се вдигне и евентите отново ще се напълнят(помните времето когато BC и DS бяха FULL, беше хубаво нали.. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, найстина нужно е..
Относно Bossa направете така, че да се наказва KILL със BAN(примерно 24 часа) , все пак всички се борим за итеми, а със тва поведение на игра няма как да си съберем нужните итеми да сглобим сетовете.. Или дуела да пуска освен FF и DS или да
се увеличи RESPAWN на BOSS предполагам идеята ми е добра..
Поздрави от мен, хубав ден желая!
Напълно подкрепям идеята за депозита на камъните да може да се адват всичките(найстина ще е голямо удобство)..
Относно рените пълна подкрепа от мен, време е и да се обърне внимание на седмичните класации относно наградите(даже и кредит да се добавят към наградите ще е много добре) така и стимул на играчите ще се вдигне и евентите отново ще се напълнят(помните времето когато BC и DS бяха FULL, беше хубаво нали.. ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ, найстина нужно е..
Относно Bossa направете така, че да се наказва KILL със BAN(примерно 24 часа) , все пак всички се борим за итеми, а със тва поведение на игра няма как да си съберем нужните итеми да сглобим сетовете.. Или дуела да пуска освен FF и DS или да
се увеличи RESPAWN на BOSS предполагам идеята ми е добра..
Поздрави от мен, хубав ден желая!
аз не мисля 4е трябва да се наказва килването , все пак играесх PVP сервер а не тетрис да се събирате да си ги мерите
Яко кил да има да може да се надъхвате , ходете с герой за war не с герои за BC на BOSSA !!!
Яко кил да има да може да се надъхвате , ходете с герой за war не с герои за BC на BOSSA !!!
Ти изобщо не вникна в смисъла на темата, благодаря ти за коментара по темата но е напълно невъзможно със герой за уар да убиеш БОС..
Преди да пускаш безсмислени коментари първо ги обмисли тогава ги пускай..
Благодаря Ти за разбирането!!!
Преди да пускаш безсмислени коментари първо ги обмисли тогава ги пускай..
Благодаря Ти за разбирането!!!
Здравейте имам следния въпрос- какви са тези Дисконекти през 5 минути .Човек не може да играе като хората , не знам дали само при мен се случва или има и други потърпевши . Моля да ми дадете адекватна обратна връзка защо се случва това . Ни SKY ни DUEL па да не говорим че не може афк за кредит да си оставиш героя . Преди малко логнах и след 10 минути DC все едно ти казва самата скапана игра да не я играеш .
дреме ли му на някой че сървара не върви като хората ?
дреме ли му на някой че сървара не върви като хората ?